Σχετικά με εμάς

Καλωσήλθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα chromatool.gr

Το 1958 ο Ιωάννης Αργυριάδης ιδρύει μια μικρή επιχείρηση με χρώματα και είδη κιγκαλερίας επί της οδού Αχαρνών. Στη συνέχεια,με την δραστηριοποίηση του υιού του Πέτρου, η έδρα της επιχείρησης μεταφέρεται στο Γαλάτσι σε ιδιόκτητο χώρο. 

Το 2008 συνεχίζει η λειτουργία της με τους Ιωάννη και Ευθύμιο,υιούς του Πέτρου. Εδώ και σχεδόν 60 χρόνια η επιχείρηση παραμένει οικογενειακή και συνεχίζει να δραστηριοποιείται συνεχώς στο ίδιο αντικείμενο με αποτέλεσμα να προσαρμόζεται στις νέες ανάγκες της αγοράς πάνω στους τομείς της και τα νέα προιόντα που κυκλοφορούν.

Στόχος μας ήταν και είναι να δίνουμε άμεσες λύσεις στις εκάστοτε ανάγκες,πάντα με σεβασμό,τόσο προς τον επαγγελματία όσο και προς τον ιδιώτη,με την άμεση εξυπηρέτηση,παρέχοντας προιόντα υψηλής ποιότητας στις καλύτερες τιμές. Οι προσφορές μας ανταποκρίνονται πάντα στις απαιτήσεις των πελατών και στις νέες τάσεις και τις ανάγκες των καιρών.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα chromatool.gr δημιουργήθηκε για να προσφέρει ακόμα πιο χρηστικά εύκολες,επιλεγμένες και ολοκληρωμένες παροχές προιόντων για όλων των ειδών τις κατασκευές,ανακαινίσεις και επισκευές με πανελλαδική πλέον εξπηρέτηση,δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Με την προσθήκη πλούσιας γκάμας προϊόντων το chromatool.gr υπόσχεται να είναι η Νο1 επιλογή όσον αφορά την εξυπηρέτηση, την ποικιλία αλλά και τις χαμηλότερες τιμές στην αγορά!